PFDK'dan Galatasaray ve Dursun Özbek'e ceza

PFDK'dan Galatasaray ve Dursun Özbek'e ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray'a 100 bin TL para cezası verirken, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek'e ise 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası verdi.

PFDK kararları açıklandı. Geçtiğimiz günlerde sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle PFDK’ya sevk edilen Dursun Özbek ve Galatasaray Kulübü’ne ceza çıktı.

PFDK’nın kararlarına ilişkin TFF’nin internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Galatasaray’ın kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 100 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek’in, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN