PKK'lılar Cizre'de 2 okulun çatısını yaktı, itfaiyeye ateş açtı

PKK'lılar Cizre'de 2 okulun çatısını yaktı, itfaiyeye ateş açtı

Terör örgütü PKK'ya yönelik Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde başlatılan dev operasyon aralıksız sürüyor. PKK'lılar Cizre'de iki okulu ateşe verdi. Yangını söndürmeye giden iffaiye aracı da teröristler tarafından yakıldı.

[Karar]

Şırnak Cizre ve Silopi'de 10 bin askerle başlatılan operasyon 3. gününe girdi. İki ilçede sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan, iki şehidin isminin verildiği operasyonda 23 terörist etkisiz hale getirilirken, bugün PKK'lılar Cizre'de iki okulu ateşe verdi.

Cizre'nin Cudi Mahallesi'ndeki Reşah Sağlık Sağlık Meslek lisesine saldıran teröristler, okulun çatısını ateşe verdi. Aynı saatlerde Nur Mahallesi'nde ise Atatürk Anadolu Lisesi'ne saldıran PKK'lılar okulun çatısını yaktı. İki okulda çıkan yangını söndürmeye giden itfaiye ekipleri de saldırıya uğradı. Teröristler itfaiye ekiplerine ateş açtı. İki okulda çıkan yangın söndürülemiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN