Polis kıyafetiyle aralarına sızdı gerçek 16 saat sonra çıktı

Polis kıyafetiyle aralarına sızdı gerçek 16 saat sonra çıktı

Rusya'da 16 yaşında bir genç, polis kılığına girererek Rus muhalif Navalnıy protestolarını bastırmakla görevli polislerin arasına sızdı. Rus polisi genci saatler sonra farkederek, gözaltına aldı.

Rusya'da 16 yaşında bir genç, polis kılığına girerek Alexei Navalnıy'a destek gösterilerinde polislerin arasına sızdı. Rus polisi, genç protestocuyu saatler sonra fark edebildi. 

Rusya’nın birçok kentinde düzenlenen Rus muhalif lider Alexei Navalnıy’a destek gösterilerinde Rus polis ekipleri tarafından birçok kişi gözaltına alınmıştı.

Dün Rusya'nın St. Petersburg şehrinde düzenlenen protesto gösterilerinde yaşanan bir olay ise ülkenin gündemine oturdu. Petersburg’un en popüler noktalarından biri olan Admiralteysky bölgesinde polisler, aralarından birinin davranışlarından şüphelenmesinin ardından polis üniformalı şahıstan kimliğini vermesini istedi. Polisin kimlik sorgulamasının ardından gerçek ortaya çıktı.

Polislerin nizami bir şekilde protestolara karşı önlem aldığı sırada 16 yaşında bir gencin, polis kılığına girerek polis ekiplerinin arasına sızdığı tespit edildi. Gözaltına alınarak polis karakoluna götürülen 16 yaşındaki gencin ifadesi alınırken, gencin işlemlerinin halen sürdüğü belirtildi.

Polis ifadesi kamuoyuna yayınlanmayan gencin, polis kamuflajlarını nereden temin ettiği ve polislerin arasına neden sızmak istediği konusunda bir açıklama yapılmadı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN