Polonya-Portekiz maçında İstanbul için saygı duruşunda bulunuldu

Polonya-Portekiz maçında İstanbul için saygı duruşunda bulunuldu

EURO 2016'da Polonya ile Portekiz arasında oynanan çeyrek final maçı öncesi, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapıldı. Futbolcular ve taraftarlar saldırıyı alkışla protesto etti.

UEFA, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) çeyrek finalinde Polonya ile Portekiz arasında oynanan maç öncesi, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapılmasına karar verdi.

Futbolcular ve taraftarlar saygı duruşunda bulundu. Saldırıda hayatını kaybedenler alkışlarla anıldı.

16-06/30/resimid_3619931

Fransa'nın Marsilya kentindeki müsabaka TSİ 22.00'de başladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN