Potada ikinci finalist yarın belli olacak

Potada ikinci finalist yarın belli olacak

Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisinde Fenerbahçe ile Galatasaray, yarın 5. ve son maçta karşı karşıya gelecek. Yarınki karşılaşmayı kazanan takım, finalde Çukurova Basketbol'un rakibi olacak.

Metro Enerji Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma, saat 15.30'da başlayacak.

Büyük çekişmeye sahne olan yarı final serisinde Fenerbahçe ve Galatasaray, ikişer galibiyet aldı. Serinin ilk karşılaşmasını 72-51 kazanan sarı-lacivertli ekip, 1-0 öne geçmesine rağmen Galatasaray, deplasmandaki ikinci mücadeleyi 59-48 alarak durumu 1-1'e getirdi. Evindeki ilk karşılaşmada rakibini 74-59 mağlup eden sarı-kırmızılı ekip yarı final serisinde 2-1 üstünlük yakaladı. Fenerbahçe, deplasmandaki ikinci maçı 57-49 kazanarak seride 2-2 beraberliği sağladı.

Yarınki karşılaşmayı kazanan takım, finalde Çukurova Basketbol'un rakibi olacak.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN