Prens Harry'den özür isteği

Prens Harry'den özür isteği

İngiliz basınında yer alan habere göre Prens Harry, Kraliyet ailesine olan küslüğünü korurken eşi Meghan Markle'a yaşattıkları olaylar nedeniyle ailesinden özür bekliyor. Bir diğer iddiaya göre, Harry duruşundan vazgeçmemeye niyetli.

Geçtiğimiz Ocak ayında Kraliyet sarayındaki görevinden ayrılma kararı alan Prens Harry, ''Akıl sağlığımı mahvediyordu'' açıklamasında bulunmuştu. ABD'nin Los Angeles eyaletinde yaşamaya başlayan Prens Harry ve eşi Meghan Markle, CBS kanalı'ndan Oprah Winfrey'ye verdiği röportaj sonrasında dünya gündemine oturmuştu. İngiliz basınında yer alan habere göre Prens Harry, şimdilerde Kraliyet sarayından özür bekliyor.

''HİÇ BU KADAR KÖTÜ OLMAMIŞTI''

İngiliz Kraliyet Ailesi'ni yakından takip eden uzmanların duyumlarına göre Harry ile ağabeyi William ve babası Charles arasındaki tüm ilişkiler Oprah Winfrey röportajından sonra bugüne kadar hiç bu kadar kötü olmamıştı. Üstelik bu gerilimin geri dönüşünün de çok zor olduğu ifade ediliyor.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin son dönemde yaşadığı sansasyonel olayları gözlemleyen uzmanlar US Weekly Magazine'e açıklamada bulundu. Açıklamada, Prens Harry'nin, Kraliyet Ailesi'nin üyelerinden eşi Meghan Markle'a davranışlarından ötürü bir özür beklediği belirtildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN