Putin-Trump görüşmesi için hazırlıklar başladı

Putin-Trump görüşmesi için hazırlıklar başladı

1 Temmuz (DHA) - Rusya Devlet Başkanı Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Donald Trump’ın 7-8 Temmuz tarihlerinde Hamburg şehrindeki G20 zirvesi çerçevesinde görüşmesinin zamanı ve formatı konusunda uzlaşma kararının alındığını ve hazırlıkların başladığını söyledi.

Rus haber ajansı İnterfaks’ta yer alan haberde Peskov, “Dün diplomatik yollarla böyle bir görüşmenin olası tarihi ve formatı konusunda uzlaşmaya başlama kararı alınmıştır“ dedi.

'ŞU AN UZLAŞMAYA VARIYORUZ'

Liderlerin görüşmesine ilişkin detayların henüz belli olmadığını söyleyen Peskov, “Görüşmenin detayları diplomatik kanallarda belirlenecek. Moskova uzun zamandan itibaren iki liderin Hamburg’da bir araya geleceğini söylemişti. Görüşmenin nihai formatı ve tarihi üzerinde şu an uzlaşmaya varıyoruz“ dedi.

MOSKOVA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN