Putin'den G20 açıklaması: Suriye krizinin tartışılacağı yer değil

Putin'den G20 açıklaması: Suriye krizinin tartışılacağı yer değil

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Bloomberg'e verdiği röportajda, G20'nin dış politika tartışmak için oluşturulmuş bir alan olmadığını, bu nedenle Suriye krizinin BM gibi kurumların çatısı altında ele alınması gerektiğini ifade etti.

Putin, "Bana göre G20'ye (dış politika) karışmasa daha iyi olur. Zira bunun için başka platformlar var. G20 her şeyden önce ekonomi sorunlarını konuşmak için oluşturulmuş bir alan. (…) Suriye sorununu konuşmak içinse başka platformlar bulmak daha iyi. Örneğin BM gibi" diye belirtti. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN