Putin'den ılımlı Türkiye mesajı: Sonsuza dek sürmez

Putin'den ılımlı Türkiye mesajı: Sonsuza dek sürmez

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizinin ardından Ankara'ya ekonomik yaptırım kararı alan ve saldırgan bir üslupla tehditler savuran Vladimir Putin, "Hiçbir şey sonsuza kadar sürmez" diyerek krizin ardından ilk kez ılımlı bir demeç verdi.

Rusya Devlet Başkan Vladimir Putin, Rusya'nın Türk halkını dost olarak gördüğünü ve ilişkilerin bozulmasını istemediğini belirterek Türkiye yönetimine değinerek "Hiçbir şey sonsuza kadar sürmez" dedi.

"Hiçbir şey sonsuza kadar sürmez"

Putin "Rossiya 1" TV kanalında bir kısmının yayınlandığı Vladimir Solovyev'in "Miroporyadok" (Dünya düzeni) adlı belgeselinde yaptığı konuşmada, "Federal Meclis konuşmamda söylemiştim birkez daha tekrar etmek istiyorum, Türk halkını dost olarak görüyoruz ve Türk halkı ile ilişkilerimizin bozulmasını istemiyoruz. Ülke yönetimine değinirsek ayın altında hiçbir şey sonsuza kadar sürmez" ifadesini kullandı.

MOSKOVA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN