Rabia Naz davasında yeni gelişme: Mürsel Küçükal'ın babası intihar etti

Rabia Naz davasında yeni gelişme: Mürsel Küçükal'ın babası intihar etti

12 Nisan 2018'de evinin önünde şüpheli bir şekilde ağır yaralı halde bulunan, Rabia Naz Vatan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Soruşturmasında tanık olarak dinlenen Mürsel Küçükal‘ın babası Salim Küçükal‘ın evinde tüfekle kendini vurarak intihar ettiği açıklandı.

Rabia Naz davasında 5 kez ifade değiştiren Mürsel Küçükal'ın babası intihar etti!
Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan sosyal medya hesabından soruşturmasının tanıklarından olan ve sık sık ifade değiştiren Mürsel Küçükal’ın babası Salim Küçükal'ın intihar ettiği bilgisini paylaştı. 

 

aban-vatan.jpg

 

Resmi Twitter hesabından intihar haberi ile ilgili paylaşım yapan Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan, paylaşımında “Şimdi aldığım haber. 5 kez ifade değiştiren Mürsel Küçükal’ın Babası Salim Küçakal tüfekle evinde kendini vurarak İntihar etmiş’’ dedi.

rabianaz-vatan.jpg

2018 DE YAŞANAN RABİA NAZ OLAYI NEDİR?

Rabia Naz Vatan, 12 Nisan 2018'de Giresun'un Eynesil ilçesindeki evlerinin önünde yaralı halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz'ın ölüm nedeni, Adli Tıp Kurumu raporunda "genel beden travmasına bağlı omur, pelvis ve ekstremite kemik kırıkları ve gelişen komplikasyonlar" olarak yer aldı ve vücudundaki yaralanmaların "çatıdan düşmeyle mümkün olduğu" ifade edildi.

aban-vatan-raia-naz.jpg

AİLEDEN 'ARABAYLA ÇARPIP ATTILAR' İDDİASI

Aile, kızlarına otomobil çarptığını, yaralı halde evin önüne bırakıldığını öne sürdü. Baba Şaban Vatan, kızının vefatının şaibeli olduğunu dile getirerek, şu iddiaları dile getirdi:

-“Kızımı evinin önünde ağır yaralı olarak bulduk ve akabinde kaybettik. Olayın şoku ve üzüntüsü sebebiyle intihar olarak düşündük ancak zamanla ortaya çıkan tutarsızlıklar kızımızın vefatının şaibeli olduğunu gösteriyor. Örneğin, çocuğumun sol ayağı kopar derecesine gelmiş. Atar damar kesilmiş. Konuyla ilgili tüm uzmanlar kan boşalması gereken bir durum olduğunu söylüyor ancak çocuğum boylu boyunca uzanıyor bir damla kan yok, ayak temizlenmiş pantolonunda kan var, ayakkabısında kan var ama yanında kan-man hiçbir şey yok. Ayrıca kızımızın okul çantası ilk etapta olay yerinde değildi sonrasında bir el çantayı getirip koydu.

KIZIM KAN KAYBINDAN ÖLDÜ

Otopsi raporuna göre de yüksekten engelsiz düşmeyi reddeden bulgular sunuyor, ellerinde sıyrıklar var ve sadece sol arka tarafında hasarlar mevcut. Kızım trafik kazası geçirmiş. Ama geçirdiği trafik kazası ölümü ile sonuçlanacak kaza değil. Çarpanlar evimin yanına bırakarak teras kattan atlayıp intihar etmiş gibi bir hava vermeye çalıştılar. Kızım evimin yanında kan kaybından öldü.”

yilmaz-kurt-kaymakam.jpg

KUYUCAK KAYMAKAMI'NIN ÖLÜMÜNDE RABİA NAZ VATAN DETAYI

Rabia Naz Vatan'ın şüpheli ölümü sırasında Giresun'un Eynesil ilçesinde kaymakam olan Aydın'ın Kuyucak İlçe Kaymakamı Yılmaz Kurt otomobilinde ölü bulunmuştu. Kaymakam Kurt'un ölümü sonrası baba Şaban Vatan, olayın şüpheli olduğunu belirtti.

17 Eylül 2018 yılından bu yana Kuyucak Kaymakamı olarak görev yapan Yılmaz Kurt'un eve gitmemesi üzerine durumdan şüphelenen yakınları, telefonla da ulaşamayınca jandarma ve polise ihbarda bulundu. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Kaymakam Kurt'un telefon sinyalinden Didim Akbük Mahallesi'nde olduğunu açıkladı.

Bölgeye gelen ekiplerin yaptığı incelemede, Kaymakam Kurt otomobilin içerisinde, elinde tabanca ile başından vurulmuş halde bulundu.

RABİA NAZ'IN BABASINDAN MESAJ

Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan, Kaymakam Kurt'un yaşamını kaybettiğine ilişkin haberi Twitter hesabından "Rabia Nazımızın acımasızca canına kıyıldığı 12 Nisan 2018 günü Eynesil ilçe mülki amiri Kaymakam Yılmaz Kurt intihar etmiş. Ailesine sabırlar dilerim. Olay şüpheli gibi. Eynesil'den kendisini tanıyorum. Hafta sonları çocuklarını gezdirmeyi seviyordu. Ben bu olayı anlayamadım" ifadeleriyle paylaşımda bulunuldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN