Rabia Naz'ın babası evini satışa çıkarmak zorunda kaldı

Rabia Naz'ın babası evini satışa çıkarmak zorunda kaldı

Giresun'un Eynesil ilçesinde şüpheli bir ölüme kurban giden 11 yaşındaki Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, kızının ölümünün aydınlatılması için verdiği mücadele nedeniyle maddi zorluklar yaşadığını açıkladı. Sosyal medya hesabından evini satışa çıkarmak zorunda kaldığını duyuran Vatan "Başka çarem kalmadı. 21 Mart'ta yapılan akıl yargılamasından itibaren bütün ticaret yaşamımı mahvettiler. O günden itibaren aylarca ticaret yapamadım" dedi.

Giresun'un Eynesil ilçesinde şüpheli bir ölüme kurban giden 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan, kızının ölümünün aydınlatılması için verdiği mücadele nedeniyle maddi zorluklar yaşadığını açıkladı. Sosyal medya hesabından evini satışa çıkarmak zorunda kaldığını duyuran Vatan "Başka çarem kalmadı. 21 Martta yapılan akıl yargılamasından itibaren bütün ticaret yaşamımı mahvettiler. O günden itibaren aylarca ticaret yapamadım" diyerek yardım çağrısında bulundu.

Twitter'dan açıklamalarda bulunan baba Şaban Vatan şunları kaydetti: "Bunu yayınlamak için çok düşündüm. Başka çarem kalmadı. 21 Mart'ta yapılan akıl yargılamasından itibaren bütün ticaret yaşamımı mahvettiler. O günden itibaren aylarca ticaret yapamadım. Mecburen evimizi satışa çıkartmak zorunda kaldım.

19-09/17/01.jpg

Mücadelemi ne pahasına olursa olsun vermem gerekiyor. Bir umutla yaz sezonunda işler düzelir sandım, maalesef ekonomik kriz süreci yaz sezonunu zor süreçlerle geçirmemizi sebep oldu. Önemli olan süreçte engelleri aşmam. Evimizi satışı için yardımcı olursanız memnun oluruz."

19-09/17/02.jpg

NE OLMUŞTU?

12 Nisan 2018'de Giresun'un Eynesil ilçesine bağlı Gümüşçay Mahallesi'ndeki evlerinin önünde yaralı halde bulunan 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın ölümüne ilişkin soruşturma, KARAR'ın manşetleriyle Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Trafik kazası bulgularına rağmen olayın 'intihar' olarak kayda geçirilerek soruşturma açılmamasına itiraz eden baba Şaban Vatan'ın mücadelesinin ardından Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu devreye girmişti. HSYK'nın görevlendirdiği müfettişin 'kaza olabilir' raporu, olay yeri polislerine soruşturma açılması, 60 tanığın yeniden dinlenilmesine karar verilmesiyle soruşturma yeni bir boyut kazanmıştı. 31 Mart seçimlerinde yeniden seçilemeyen eski Eynesil Belediye Başkanı'nın yeğeninin Rabia Naz'a çarptıktan sonra küçük kızı evin önüne bıraktığı iddiasını dile getiren baba Şaban Vatan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'yi dosyayı kapatmaya çalışmakla suçlamıştı. Canikli ise baba hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve basın açıklamasıyla kendisini savunmuştu.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN