Raşit Çetiner derbi maçın, Galatasaray'ın yeniden ayağa kalkması için son şans olduğunu söyledi

Raşit Çetiner derbi maçın, Galatasaray'ın yeniden ayağa kalkması için son şans olduğunu söyledi

Raşit Çetiner, derbi için ‘Galatasaray’ın kurtuluş maçı’ ifadesini kullandı. Çetiner, Hamzaoğlu ve Denizli üzerinden Sarı-Kırmızılı camiayı eleştirerek “Galatasaray kendi evlatlarını yememeli” dedi.

[Karar]

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Raşit Çetiner, Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi Karar gazetesine çok önemli açıklamalarda bulundu. Deneyimli futbol adamı Galatasaray’ın artık tek bir hedefi kaldığını söyleyerek Ziraat Türkiye Kupası’nı işaret etti.

Çetiner “Mental olarak Galatasaray iyi durumda değil ancak bunun bir dönüşü olması gerekiyor. Galatasaray derbiyle birlikte tekrar bir çıkış yakalayabilir. Fenerbahçe kadro kalitesi olarak daha iyi olsa da Galatasaray rakibinin Braga maçı dolayısıyla bu maça yorgun geleceğini biliyor. Derbilerde favori olmaz, biz bu derbileri çok oynadık. Galatasaray için derbi maçı kurtuluş olacak” diye konuştu.

16-03/19/fft104mm3954779.jpg

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe'yi ağırlayacak / FOTO: Sosyal Medya

SAKATLIKLAR PSİKOLOJİK

Galatasaray’da yaşanan adele sakatlıkları üzerine de konuşan Çetiner; “Adale sakatlıkları ciddi bir şekilde profesyonel yaşamın şartlarına uymamaktan kaynaklanır. Psikolojik yanları da var tabi. Teknik direktör değişikliklerinin de sakatlıklara etkisi” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN