Rıdvan Dilmen'den Arda Turan yorumu: Canımı çok ama çok acıttı

Rıdvan Dilmen'den Arda Turan yorumu: Canımı çok ama çok acıttı

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Türkiye-İspanya maçını değerlendirirken Arda Turan'ın yuhalanması ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü yorumcu, Rıdvan Dilmen, EURO 2016'da mücadele eden Milli Takım'ın grubun ikinci maçında İspanya ile oynadığı mücadeleyi değerlendirdi.

Canlı yayına telefonla bağlanan tecrübeli futbol adamı, maçta çok tartışılan Arda Turan'ın taraftarlar tarafından yuhalanmasını sert bir dille eleştirdi.

RIDVAN DİLMEN CANLI YAYINDA MÜCADELEYİ DEĞERLENDİRDİ

İşte Rıdvan Dilmen'in değerlendirmeleri;

"Arda Turan bunları hak etmiyor. İspanyollar alkışlarken biz yuhalarken benim canım yandı."

"Yenilmiş olabiliriz ama bu görüntü beni derinden yaraladı."

"Biz aslında maçı masada kaybettik. Daha başlamadan kafada bitirdik. Karşılaşmadan önce basın toplantısında Arda Turan'ı gördüğümde zaten hiç ümidim yoktu."

"Defans oyuncusu diyebileceğimiz bir oyuncumuz yok. Orta sahamızın hepsi forvet arkası. İspanya'nın bizi yenmeme şansı yoktu"

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN