Rising Star Türkiye jürisi Gülben Ergen: Mustafa Sandal ölüyü diriltir

Rising Star Türkiye jürisi Gülben Ergen: Mustafa Sandal ölüyü diriltir

Gülben Ergen, Park Afyon Alışveriş Merkezi’nde Afyonlu sevenleriyle buluştu. Alışveriş merkezinde düzenlenen söyleşi ve imza gününe katılan Gülben Ergen, yeni albümünün 19 Ekim’de çıkacağını açıkladı ve çok heyecanlı olduğunu söyledi. Ergen, Mustafa Sandal ile ilgili ilginç bir açıklamaya da imza attı.

Rising Star Türkiye yarışmasında jüri koltuğunda oturan Gülben Ergen ve Mustafa Sandal, geçtiğimiz yıllarda “Şıkır Şıkır” şarkısı nedeniyle mahkemelik olmuştu. Mustafa Sandal’la Rising Star Türkiye yarışması için bir araya gelen ve canlı yayında barışan Gülben Ergen, “Dün akşam Mustafa’yla stüdyoya 1 saatliğine girdik, 6 saatte çıkamadık. Buraya uykusuz geldim” dedi. Mustafa Sandal’la barıştıkları için mutlu olduğunu da belirten şarkıcı, “Mustafa ölüyü diriltir, baygını ayıltır. Dehşet bir enerjisi var” diye konuştu.

15-09/21/31447102.jpg

Gülben Ergen'e yoğun ilgi

Ağlayarak sahneye fırlayan küçük bir hayranı, “Ne olur bizim eve gel, istediğin her şeyi hazırlarım” diyerek Gülben Ergen’i evine devam etti.

TV8 televizyonu sahibi ve birçok programın yapımcısı Acun Ilıcalı, Gülben Ergen ile Mustafa Sandal'ın arasındaki kavgayı Rising Star yarışması için sonlandırarak iki sanatçıyı da yarışma jürisine katmıştı. İşte Gülben Ergen ve Mustafa Sandal'ın canlı yayında barıştığı o an...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN