Rızai: IŞİD'in Irak ve Suriye’de yaptıkları Kerbela'nın tekrarı | Son dakika

Rızai: IŞİD'in Irak ve Suriye’de yaptıkları Kerbela'nın tekrarı | Son dakika

İran'dan peş peşe tahrik edici açıklamalar gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yeni Kerbelalar yaşanmasın" uyarısından rahatsız olan İran'ın, iç ve dış politikalarını belirleyen Düzenin Yararını Teşhis Konseyi’nin Genel Sekreteri Tümgeneral Muhsin Rızai Ankara'yı eleştirdi.

İran’ın iç ve dış politikalarını belirleyen Düzenin Yararını Teşhis Konseyi’nin Genel Sekreteri Tümgeneral Muhsin Rızai, sosyal medyadan paylaştığı bir mesajla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'yeni Kerbelelar yaşanmasın' sözlerini eleştirdi.

TEKRARLANMASI DEĞİL Mİ?

Instagram hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Irak’ta başka Kerbela’lar yaşanmasın” ifadesini eleştiren Rızai, “Sayın Erdoğan, acaba IŞİD’in bugün Irak ve Suriye’de yaptıkları yahut Suudi Arabistan’ın Yemen’de işledikleri Kerbela olayının tekrarlanması değil mi? ” diye sordu.

ESKİ DEVRİM MUHAFIZLARI KOMUTANI

İran Devrim Muhafızları eski komutanı da olan Rızai, 15 Temmuz darbe girişiminde Suudi Arabistan yönetiminin tutumuna değinerek, “Suudi yönetimin bu darbede devletinize arkadan sapladığı hançerin yarası daha iyileşmiş değil” iddiasında da bulundu.

TAHRAN/DHA
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN