Rize'de garip olay: AK Partililer yasaktan muaf oldu

Rize'de garip olay: AK Partililer yasaktan muaf oldu

Rize'de sokağa çıkma yasağının olduğu saatlerde AK Parti Gençlik Kolları sokakta esnaf ziyaretine çıktı.

Hafta sonu tüm ülkede sokağa çıkma yasağı uygulanmasına rağmen Rize'de farklı bir durum yaşandı.

Tüm illerde de olduğu gibi Rize’de de sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan vatandaşlara para cezası kesildi. Ancak AK Parti Rize Gençlik Kolları, kısıtlama saatinde sokakta taksici esnafını ziyaret etti.

screenshot-1.jpg

YASAK SAATLERİNDE ESNAF ZİYARETİ YAPTILAR

AK Parti Gençlik Kolları başkanı Kadir Ali Çelik ve İl Başkan Yarımcısı Hüseyin Topçu, sokağa çıkma yasağında görevli temizlik görevlisi, polisleri ve taksici esnafına ziyaret gerçekleştirerek çorba ikramında bulundu.

Duruma tepki gösteren CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Twitter hesabından "Sokağa çıkma yasağı Rize'de AKP liler için geçerli değil herhalde." diye yazdı.

164031386-saltukchp.jpg

Öte yandan İçişleri Bakanlığı son bir haftadır koronavirüs önlemleri kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 39 bin 146 kişi hakkında işlem yapıldığını açıkladı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN