Rizesporlu Deniz Kadah'tan Galatasaray açıklaması

Rizesporlu Deniz Kadah'tan Galatasaray açıklaması

Çaykur Rizespor, Galatasaray'ı 4-3 yenerken galibiyet golünün sahibi Deniz Kadah maç sonunda açıklamalarda bulundu. Kadah " Yorgun olduklarını biliyorduk, bunu kullanmamız gerekiyordu" dedi.

Galatasaray'a 90+5'te attığı golle Çaykur Rizespor'a galibiyeti getiren Deniz Kadah, maç sonunda yayıncı kuruluş LİG TV'ye açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi dönüşü yorgun olacağını bildiklerini söyleyen Deniz, "İlk başta zorlandık ama devamında çok çalışarak pozisyonları bulduk. Yorgun olduklarını biliyorduk, bunu kullanmamız gerekiyordu. Takım halinde hep beraber çalışıyorduk, birlikteyiz. İnşallah bu çıkışı sürdüreceğiz" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN