Ronaldo Sarri'ye gösterdiği tepkinin ardından ilk kez konuştu

Ronaldo Sarri'ye gösterdiği tepkinin ardından ilk kez konuştu

Juventus'un yıldızı Ronaldo, Teknik Direktör Sarri ile yaşadığı gerilimin ardından ilk kez konuştu. Ronaldo, "Her oyuncu gibi oyundan alınmak istemiyorum. Sinirim bu yüzden. Sarri ile aramda problem yok" dedi.


Juventus'un Lokomotif Moskova ve Milan maçlarında Teknik Direktör Maurizio Sarri tarafından oyundan alınmasına tepki gösteren Cristiano Ronaldo, yaşananlar hakkında konuştu.

İtalya Serie A ve Şampiyonlar Ligi’nde yoluna emin adımlarla devam eden Juventus’un yıldızı Cristiano Ronaldo, Maurizio Sarri tarafından Lokomotif Moskova ve Milan maçlarında oyundan alınmıştı. Oyundan çıktığında doğrudan soyunma odasına giden Ronaldo ile Sarri arasında problem olduğu iddiaları gündem getirilmişti.

Yaşananlar hakkında sessizliğini bozan Ronaldo, Sarri ile arasında gerginlik olmadığını söyledi. Henüz fizik olarak tam hazır olmadığını belirten Ronaldo “Son üç haftadır sakat sakat oynuyorum. Sakatlığım geçmediği için istediğim performansı sahaya yansıtamıyorum. Oyundan alınmamı anlayabiliyorum. İyi değildim. Her oyuncu gibi ben de oyundan çıkmak istemiyorum. Sinirim bu yüzden… Onun dışında Sarri ile aramda problem olduğu doğru değil. Bunu basın yaratıyor” dedi.

“FEDAKARLIK YAPMAYA HAZIRIM”

Sakat sakat oynamasına rağmen Juventus’un başarısı için ter döktüğünü söyleyen Ronaldo “Kulübün ya da ülkem için fedakarlık yapmam gerekirse bunu hiç düşünmeden yaparım. Bu nedenle tam hazır olmadan oynadım. Inter, Serie A’da üzerimizde büyük baskı yarattı. Rakibimizden sadece iki puan öndeyiz. Puan kaybına tahammülümüz yok. Portekiz’in de Avrupa Şampiyonası’na katılmak için galibiyetler alması gerekiyordu. Bu nedenle fedakarlık yapmam gerektiğini düşündüm” ifadelerini kullandı.

19-11/18/1-1574066938

Daha önce uzun süreli bir sakatlık yaşamadığının da altını çizen Ronaldo, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yılda ortalama 50-60 maç forma giyiyorum. Ancak beklenemedik sakatlıklar yaşadım. Yaşadığım acı, sahada yüzde yüzümü vermemem engel oldu. Her zaman forma giydiğim takıma yardımcı olmaya çalışırım. Milan maçında sonra ortaya birçok asılsız iddia atıldı. Basına fazla konuşan bir insan değilim. Ancak bu duruma açıklık getirmem gerektiğine inandım. Juventus’ta mutluyum ve takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Hem Juventus hem de Portekiz, kritik maçlardan galibiyetlerle ayrıldı. Ben de en kısa zamanda yüzde yüzüme kavuşmaya çalışacağım.”

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN