Rus ve Türk temsilciler Suriye’de ateşkesi denetliyor

Rus ve Türk temsilciler Suriye’de ateşkesi denetliyor

Rus ve Türk temsilciler Suriye’de bir gün içerisindeki ateşkes rejiminin ihlal sayısına ilişkin verileri paylaştı.

Rusya ve Türkiye’nin Suriye komisyonundan temsilciler Suriye’de bir gün içerisindeki ateşkes rejiminin ihlal sayısına ilişkin verileri paylaştı.

Rusya’nın Suriye Ateşkes Rejimi Merkezi tarafından yayınlanan bültende, Rus-Türk ortak komisyonunun Rus temsilcileri bir gün içerisinde Hama’da 8, Halep’te 7, Lazkiye’de 7, Şam’da 5 olmak üzere 27 ihlalin saptandığını bildirdiler.

Komisyonun Türk temsilcileri 18 ihlal tespit ettiler. Bunlardan 7’si Halep’te, 6’sı Şam’da, 2’si İdlib’te, 2’si Humus’ta ve birinin Dera’da yaşandığı belirtildi.

Tüm ihlallerin soruşturulduğu ve tekrarlanmaması için gerekli tüm önlemlerin alınacağı vurgulandı.

MOSKOVA/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN