Rusya 20.5 ton çileği Türkiye'ye geri gönderdi

Rusya 20.5 ton çileği Türkiye'ye geri gönderdi

Rusya Veteriner ve Bitki Sağlığı Gözetim Servisi Rosselhoznadzor) Krasnodar Krayı ve Adıge Cumhuriyeti İdaresi görevlilerinin, Tuapse limanında Türkiye'den deniz yoluyla getirilen 20.5 ton çileği Türkiye'ye geri gönderdiği bildirildi.

Rusya Veteriner ve Bitki Sağlığı Gözetim Servisi (Rosselhoznadzor) Krasnodar Krayı ve Adıge Cumhuriyeti İdaresi görevlilerinin Tuapse limanında Türkiye’den deniz yoluyla getirilen 20.5 ton çileğin Türkiye’ye geri gönderildiği bildirildi.

Rus haber ajansı İnterfaks’ta yer alan haberde veteriner denetimi sırasında çileğin Rusya’da tehlikeli olarak kabul edilen Batılı çiçek trips böceklerini içerdiği ve bunun Krasnodar Bölgeler arası veteriner laboratuvarında tespit edildiği kaydedildi.
Çilekler, Rusya’da yürürlükteki yasalar uyarınca Türkiye’ye geri gönderildi.

MOSKOVA/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN