Rusya El Bab'da IŞİD hedeflerini vurdu

Rusya El Bab'da IŞİD hedeflerini vurdu

Suriye'den son dakika gelişmesi... Rus Savaş uçaklarının dün gece ilk kez El Bab'ın güneyindeki DEAŞ hedeflerine hava harekatı düzenlediği iddia edildi. Bölge kaynakları harekatın planlı olmadığını ve Türkiye'nin yürüttüğü El Bab operasyonu kapsamında yapılmadığını açıkladı.

KARAR HABER MERKEZİ

Fırat Kalkanı Harekatı'nın sürdüğü Suriye'nin El Bab bölgesinin güneyindeki DEAŞ hedefleri dün gece Rusya Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları tarafından ateş altına alındı. Karar'ın bölge kaynaklarından aldığı bilgiye göre operasyonun Türkiye'nin yürüttüğü El Bab harekatıyla bağlantılı olmadığı bilgisini verdi. Rusya'nın operasyonun terör örgütüyle mücadele kapsamında yapıldığı belirtildi. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN