Rusya IŞİD'in 500 petrol tankerini vurdu

Rusya IŞİD'in 500 petrol tankerini vurdu

Rusya Genel Kurmay Başkanlığı IŞİD'in Suriye'de bulunan 500 petrol tankerinin vurulduğunu açıkladı. İmha edilen petrol tankerlerinin Suriye'den Irak'a gittiği belirtildi.

Rusya Genelkurmay Başkanlığı Ana Operasyon Dairesi Başkanı Andrey Kartapolov, Rus jetlerinin Suriye'de IŞİD'in petrol yapılanmasına saldırılar gerçekleştirdiğini söyledi.

Kartapolov, Rus jetlerinin son birkaç günde IŞİD'in illegal şekilde Suriye'den Irak'a petrol taşıyan 500 tankerinin imha edildiğini belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN