Rusya: Karlov’un öldürülmesinin arkasında kimin olduğunu söylemek için çok erken

Rusya: Karlov’un öldürülmesinin arkasında kimin olduğunu söylemek için çok erken

Rus Büyükelçi Andrey Karlov’un öldürülmesine ilişkin Kremlin Sarayı’ndan "Ortak soruşturma grubunun sonuçlarını beklemeliyiz. Hemen bir sonuç çıkarmamalıyız" açıklaması yapıldı.

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Karlov’un öldürülmesinin arkasında kimin olduğunu söylemek için çok erken olduğunu söyledi.

Rus Büyükelçi Andrey Karlov’un öldürülmesinin arkasında FETÖ’nün olduğuna dair açıklamaya yönelik Kremlin Sarayı’ndan açıklama geldi.

HENÜZ ERKEN

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun bu yöndeki açıklamasına ilişkin soruyu yanıtlayan Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Karlov’un öldürülmesinin arkasında kimin olduğunu söylemek için çok erken olduğunu söyledi. Peskov, “Ortak soruşturma grubunun sonuçlarını beklemeliyiz. Hemen bir sonuç çıkarmamalıyız” dedi.

MOSKOVA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN