Rusya’da kaybolan helikoptere ulaşıldı

Rusya’da kaybolan helikoptere ulaşıldı

Rusya’da ülkenin kuzeyine acil iniş yapmasının ardından kaybolan 10 kişiyi taşıyan Mi-8 tipi helikopterden sinyal alındığı bildirildi.

Rusya’da Mi-8 tipi helikopter, ülkenin kuzeyinde bulunan Rusya’nın Komi Cumhuriyeti’ne bağlı Uhta’ya acil iniş yapmıştı. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 10 kişiyi taşıyan helikopter acil iniş yapmasının ardından irtibat kurulamadığı ve helikopterde bulunanların akıbetinin bilinmediği belirtilmişti.

Arama kurtarma ekiplerinin bölgeye yönlendirilmesi sonrasında yapılan açıklamada, helikopterin kaptanı ile iletişim kurulduğu duyuruldu. Yapılan açıklamada ölü olmadığı belirtildi. Ancak yaralı olup olmadığına ilişkin henüz açıklama yapılmadı. Açıklamada, "Helikopter kaptanıyla iletişim kuruldu. Helikopter motorunda yaşanmış sorunla bağlı zorunlu iniş yapıldı. Gemide olan mürettebatın hepsi yaşıyor" denildi.

RUSYA/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN