Rusya'dan S-400 açıklaması: Sevkiyatın ilk etabı bu hafta tamamlanacak

Rusya'dan S-400 açıklaması: Sevkiyatın ilk etabı bu hafta tamamlanacak

Rusya Federal Askeri Teknik İşbirliği Servisi Başkanı Dmitriy Şugayev, Türkiye'ye S-400 sevkiyatlarının ilk etabının bu hafta tamamlanacağını söyledi. Şugayev "Gösterdikleri direnç nedeniyle Türk mesleklaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Onlara takdirlerimizi sunmalıyız, anlaşma gerçekleşti" dedi.

Türkiye'ye yönelik S-400 sevkiyatı hakkında konuşan konuşan Rusya Federal Askeri Teknik İşbirliği Servisi (FSVTS) Başkanı Dmitriy Şugayev "Sevkiyatın ilk etabını bu hafta tamamlayacağız" dedi.

Şugayev, ABD'nin baskılarına rağmen S-400 satın almak isteyen ülkelerin sayısında bir azalma olmadığını kaydetti. "Gösterdikleri direnç nedeniyle Türk mesleklaşlarımıza çok teşekkür ederiz" diyen Şugayev "Onlara takdirlerimizi sunmalıyız, anlaşma gerçekleşti" ifadesini kullandı.

S-400'ün en iyi hava savunma sistemi olduğunu belirten Şugayev, özellikle havacılık olmak üzere Türkiye ile birçok başka alanda işbirliği yapılacağından emin olduğunu ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN