Rusya’dan, Trump’ın Dışişleri Bakan adayı hakkında açıklama: Yüksek derecede profesyonel

Rusya’dan, Trump’ın Dışişleri Bakan adayı hakkında açıklama: Yüksek derecede profesyonel

Kremlin Sarayı, ABD Başkanı seçilen Donald Trump’ın Dışişleri bakanlığı için aday göstermeyi planladığı Rex Tillerson için “Görevlerini yüksek derecede profesyonel bir şekilde yerine getirmişti” denildi.

ABD Başkanı seçilen Donald Trump’ın Dışişleri bakanlığı için aday göstermeyi planladığı Rex Tillerson için Kremlin Sarayı’ndan açıklama geldi.

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, En büyük petrol şirketlerinden birinin başında olan biri olarak temsilcilerimizle iletişim halindeydi. Görevlerini yüksek derecede profesyonel bir şekilde yerine getirmişti” ifadelerini kullanmıştı.

ŞİRKET YÖNETMEK FARKLI

Rus Sözcü, Tillerson’un Putin’e ilişkin yakınlığına dair soruya ise, “İş toplantıları yaptılar. Aslında Putin, Tillerson ile birkaç kez bir araya geldi” yanıtını verdi. Peskov, “Tillerson’un Rusya Federasyonu için bir tehdit oluşturup oluşturamadığına dair iddialara değinmek gerekirse, Dışişleri Bakanı olmakla şirket yönetmek arasında fark var” dedi.

WASHINGTON/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN