Şaban Vatan: Ben artık çocuğumun faillerini istiyorum

Şaban Vatan: Ben artık çocuğumun faillerini istiyorum

Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, 11 yaşındaki kızının şüpheli ölümüyle ilgili yeni bir video yayınlayarak adalet sistemine isyan etti. "Ben bu şekildeki adalet sistemini kınıyorum. Böyle bir sistem olamaz" diyen Şaban, Giresun milletvekili Cemal Öztürk hakkında da suçlamalarda bulundu.

Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, 11 yaşındaki kızının şüpheli ölümüyle ilgili yeni bir video yayınlayarak adaletsizliğe isyan etti.

Baba Vatan Twitter'dan paylaştığı videoda şunları söyledi: "Bir yıldır Görele Adliyesi'nin kapısında kaldık. Kızımızın faillerini bulmak bu kadar zor muydu? Ben bu şekildeki adalet sistemini kınıyorum. Böyle bir sistem olamaz. Ortada 11 yaşında, bir çocuk cinayeti var. Bu kadar vatandaş, perişan edilemez. Ben artık çocuğumun faillerini istiyorum."

Twitter hesabından yaşanan sürece ilişkin yeni iddialarda da bulunan Baba Vatan, Giresun milletvekilleri Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk hakkında çeşitli suçlamalarda bulundu.

Şaban Vatan şu iddiaları paylaştı: "Rabia Naz vatan cinayeti son 8 aydır gundemdeydi. Olayın tüm içeriğini Giresun milletvekilleri Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk'e anlatmama rağmen sustular adeta benden kaçtılar. Sonra öğrendim ki. Sabri (...) olayında işbirliği yapmış Canikli'yle. Cemal Öztürk de savcıya 'İnandırıcı gelmemiştirsin' dedi.

BETON TESİSİNDE NELER OLDU ÖZTÜRK?

Ayrıca damadının ortaklığı Canikli'nin kasası olduğunu öğrendim. Aynı zamanda olay zamanın da damadının beton mikser araçları Rabia Naz'ın eve gidiş yolu istikametinde geçtiğini öğrendim. Olaya uyandığımda beton şirketini aradım santraldeki görüştüğüm kişiye mikser araçlarında kamera var mı diye sordum. Bana yok diyerek yalan konuşmuş. Görüşmeden 10 gün sonra aynı yoldan yine mikser araçları geçti. 4 tane birden, baktım ki hepsinin önünde kamera var. Hemen polis Ruhi'yi aradım güvenerek.

O da beton tesisine gitti. Geldiğinde 'Evet kamera varmış o araçlarda, yalnız saatlikmiş silinmiş' dedi. Yalanlar zinciri devam etti. O kişi neden yok dedi ve polis o esnada, o yoldan geçen araçları neden incelememiş. Bu nasıl cinayet incelemesiydi. Milletvekili Cemal Öztürk damadının beton tesisinde neler oldu. Neden yalan söylendi. Açıkla" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Giresun'un Eynesil ilçesinde 13 Nisan 2018'de evinin önünde yaralı bulunup kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın ölümüne ilişkin farklı iddialar gündeme gelmişti. Baba Şaban Vatan, AK Parti Giresun Milletvekili Nurettin Canikli'nin devreye girmesiyle olayın üstünün kapatıldığını iddia etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN