Sadakatsiz neden yok? Yeni bölüm ne zaman? İşte yapımcının açıklaması...

Sadakatsiz neden yok? Yeni bölüm ne zaman? İşte yapımcının açıklaması...

Koronavirüs vakalarında patlama yaşanan Sadakatsiz dizisinin çekimleri durduruldu. Kovid-19 nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan başrol oyuncusu Burak Sergen'in ardından Melis Sezen ve set ekibinde de vakalar çıkınca yeni bölüm çekilemedi. Daha önce çekilen ve yayınlanmayan 27. bölüm ise 28 Nisan 2021 Çarşamba günü ekranlara gelecek. İşte, Sadakatsiz son fragman...

Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz bu akşam tekrar bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder'in yer aldığı dizi, koronavirüs salgını nedeniyle verilen aranın ardından Tekirdağ'da çekilmeye devam edecek.

SADAKATSİZ 26. BÖLÜM FRAGMANI

606c17954453952190a79ea2.jpg

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Dizi setinde kovid-19 vakalarına rastlanması nedeniyle çekimlere ara verildi. Oyunculardan Burak Sergen ve Melis Sezen'in koronavirüse yakalanmasının ardından bazı set çalışanlarının da kovid-19 testi pozitif çıktı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından, 21 Nisan 2021 Çarşamba günü yeni bölüm yayınlanmayacak. Bu akşam saat 20.00'de dizinin geçen hafta yayınlanan 26. bölümü tekrar ekranlara gelecek.

Dizinin yapım şirketi Med Yapım'dan yapılan açıklamada şöyle dendi: "Daha önce paylaşmış olduğumuz sağlık problemleri sebebiyle bu hafta ne yazık ki Sadakatsiz yayında olamayacak. İzleyicilerimizin bu durumu anlayışla karşılayacağını ümit ediyoruz.

Yapılan testlerde tüm set ekibimizin ve oyuncularımızın sonuçları negatif çıkmıştır. Değerli oyuncumuz Melis Sezen evde istirahat etmekte, kıymetli oyuncumuz Burak Sergen’in ise hastanede tedavisi devam etmektedir. 28 Nisan Çarşamba günü yeni bölümümüzde görüşmek üzere..."

SADAKATSİZ 27. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güçlü oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan Sadakatsiz dizisinin koronavirüs vakaları peşpeşe gelmeden önceden çekilen 27. bölümü, 28 Nisan 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de Kanal D'de izleyicisiyle buluşacak. Öncesinde ise saat 20.00'de son bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Sadakatsiz tüm bölümler izlemek için kanalın Youtube kanalını ziyaret etmek mümkün.

607549e5ebc83012c8d4efff.jpg

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadakatsiz 26. bölüm özeti: Derin çaresizlik içinde kurtarılmayı beklerken, Asya'nın sabrı da gücü de günden güne azalmaktadır. Yaşanan gelişmeler Asya'yı geçmişe götürse de, alacağı kararlarla herkes için en doğru olanı yapmayı kafasına koymuştur. Derin'i bulmak için iz sürmeye devam eden Volkan, önemli bir gerçekle yüz yüze gelir. Derin'in içinde bulunduğu çıkmaz henüz çözülmemişken yaşanan hangi şok gelişme, dengeleri bir kez daha alt üst edecektir?

SADAKATSİZ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk'un kaleme aldığı, müziklerini Cem Öget'in yaptığı Sadakatsiz dizisi oyuncu kadrosunda; Cansu Dere (Asya), Caner Cindoruk (Volkan), Alp Akar (Ali), Yeliz Kuvancı (Bahar), Melis Sezen (Derin Güçlü), Özge Özder (Derya Samanlı), Eren Vurdem (Mert), Aydan Taş (Didem), Burak Sergen (Haluk Güçlü), Gözde Seda Altuner, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Emir Taro Tekin, Hikmet Körmükçü gibi isimler yer alıyor.

607549e5ebc83012c8d4eff0.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN