Sağlık Bakanı Yardımcısı'nın koronavirüs testi pozitif çıktı

Sağlık Bakanı Yardımcısı'nın koronavirüs testi pozitif çıktı

Meksika Sağlık Bakanı Yardımcısı Hugo López-Gatell, sosyal medya hesabından Kovid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Meksika’nın aşılama programına dahil olan sağlık yetkilisi, Kovid-19 salgınına karşı çalışmalarını evden yürüteceğini söyledi.

Antijen testinin pozitif çıktığını, daha doğru sonuç almak için PCR testi yaptırdığını bildiren Meksika Sağlık Bakanı Yardımcısı Hugo López-Gatell, hastalığı hafif geçirdiğini söyledi.

 

 

Türkiye, Endonezya, Brezilya, Şili gibi ülkelerin de sipariş ettiği Çinli Sinovac şirketinin ürettiği aşı, Meksika’ya 200 bin doz ulaştırılmış durumda. Associated Press’te yer alan habere göre, Meksika toplam 10 milyon doz Sinovac aşısı bekliyor.

Şu ana kadar 1,5 milyon doz aşı uygulayan Meksika, Sinovac dışında başka koronavirüs aşılarını kullanım için onaylamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN