Sağlık Bakanlığı 6409 işçi alımı kura çekilişi ne zaman?

Sağlık Bakanlığı 6409 işçi alımı kura çekilişi ne zaman?

Sağlık Bakanlığı 6409 işçi alımı kura çekilişi ne zaman? merak ediliyor. Binlerce vatandaş İŞKUR 6409 personel işçi alımı kura çekiliş tarihi için internet üzerinden arama yapıyor. Sağlık Bakanlığı 6 bin 409 personel alım ilanına İŞKUR aracılığıyla binlerce aday başvuruda bulundu. Peki Sağlık Bakanlığı 6409 işçi alımı kura çekilişi ne zaman? İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı 6409 işçi alımı kura çekilişi ne zaman? İŞKUR 6409 personel işçi alımı kura çekiliş tarihi belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı'nın perrsonel alımına ilgi çok büyük. Binlerce vatandaş Sağlık Bakanlığı 6409 işçi alımı kura çekilişine katılmak için başvuru yaptı. Sağlık Bakanlığı 6409 işçi alımı kura çekilişi ne zaman? İŞKUR 6409 personel işçi alımı kura çekiliş tarihi ile ilgili tüm datlar haberimizde...

Sağlık Bakanlığı 6 bin 409 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşçi kadroları için İŞKUR kura çekimi ne zaman ve nerede olacak? İŞKUR kura çekim sonuçlarının açıklanma tarihi belli mi?


Sağlık Bakanlığı 6 bin 409 personel alım ilanına İŞKUR aracılığıyla binlerce aday başvuruda bulundu. Öyle ki bakanlık bünyesinde kadrolu personel olabilmek isteyen adaylar ilana yoğun ilgi gösterdiler. Şehirlerin İŞKUR müdürleri tarafından yapılan açıklamalarda 38 kişilik ilana 6 bin civarı, 112 kişilik ilana ise 30 bin civarı başvuru olduğunun açıklanması ilana adayların gösterdiği ilgiyi açıklamaya yetiyor.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kura sonuçları Ocak ayının ortasında açıklanacak. KPSS şartının olmadığı personel alım ilanlarına başvuruda bulunan adayların kura çekim işlemlerinin 15 Ocak tarihinde yapılacağı ilan edildi.

KPSS şartlı olarak gerçekleştirilecek alımların ise Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün www.yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edileceği duyuruldu.

19-01/07/2280457_810x458.jpg

İŞKUR SONUÇ AÇIKLAMA AÇIKLAMASI

* Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) kapsamındaki taleplerden; ambulans sürücüsü ile hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi meslekleri için KPSS puanı; öncelik hakkına sahip olanlardan ise öncelik hakkı sahipliğine ilişkin belgenin tarihi esas alınmak suretiyle İŞKUR tarafından belirlenerek Sağlık Bakanlığına bildirilen münhal kadronun dört katı aday listeleri Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün www.yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir.

* Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı birimleri için ilan edilen kadrolara iş başvurusunda bulunan adayların sınav yeri, sınav tarihi, sınav sonuçları, itiraz sonuçları, asıl ve yedek aday listeleri ile diğer her türlü duyurular sınavı gerçekleştirecek olan il sağlık müdürlüklerinin internet adresinde ilan edilecek, bunun için adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecektir.

Peki Sağlık Bakanlığı’nca yayımlanan personel alım ilanında yer alan açık kadrolar nelerdi?

Sağlık Bakanlığı’nca devlet hastaneleri ve çeşitli sağlık kuruluşlarında görevlendirmek üzere; bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı, biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı, elektrikçi (genel), güvenlik görevlisi (silahsız), klinik destek elemanı (hastane), şoför (yolcu taşıma), veri giriş kontrol işletmeni ve yardımcı klinik elemanı ambulans sürücüsü, hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alımları yapılacağı açıklandı.

Sağlık Bakanlığı 6 bin 409 personel alım ilanı başvuru ve kura sonuçlarına dair kurumlar tarafından bir basın duyurusu yayımlanırsa anında sizlerle paylaşacağız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN