Sağlık Bakanlığı'ndan İTO Başkanı Çağlar'ın ölümüne inceleme

Sağlık Bakanlığı'ndan İTO Başkanı Çağlar'ın ölümüne inceleme

Sağlık Bakanlığı, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar'ın vefatının ardından gündeme gelen ihmal iddiaları üzerine inceleme başlattı.

İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar'ın ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı. Çağlar'ın ölümünün ardından ihmal iddiaları ortaya atılmıştı.

İstanbul Koşuyolu'ndaki bir özel hastaneye gece 01.00'de başvuran İbrahim Çağlar'ın gaz şikayeti ve karın ağrısı nedeniyle geri gönderildiği öne sürülmüştü.

Buna karşın hastane, kalp krizi riski dikkate alınarak EKG de çekildiğini açıklamıştı. Saat 02.20 civarında yeniden rahatsızlanan Çağlar, aynı hastanenin Bağcılar'daki merkezine sevk edilmişti. 

İddialar üzerine Sağlık Bakanlığı harekete geçti ve Çağlar'ın ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı.

Aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı olan İbrahim Çağlar, pazartesi sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN