Sağlıkçılara gönderilen aşılar ortadan kayboldu

Sağlıkçılara gönderilen aşılar ortadan kayboldu

Mersin Toros Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanları için ayrılan 24 doz aşının kaybolduğu ortaya çıktı. Ekipler aşıları bulamayınca Mersin İl Sağlık Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı.

Mersin'de sağlık çalışanları için ayrılan 24 doz koronavirüs aşısı ortadan kayboldu.

Beycan Üçkardeş'in haberine göre, Mersin'deki Toros Devlet Hastanesi’nde aşı skandalı, yaklaşık bir hafta önce ortaya çıktı. Ankara’dan bir süre önce sağlık çalışanları için Toros Devlet Hastanesi’ne gönderilen Kovid-19 aşısının ilk dozu görev yapan personele yetmeyince sayım yapıldı.

Yapılan sayımda, aşı vurulan tüm personelin barkot incelemesinin tamamlanmasından sonra 24 doz Kovid-19 aşısının izine rastlanılmadı.

Kayıp aşılarla ile ilgili Mersin Sağlık Müdürlüğü’nce soruşturma açıldığı öğrenildi. Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, yapılan araştırma sonucunda 24 doz Kovid-19 aşısın kayıp olduğunun belirlendiğini, bu nedenle de soruşturma açıldığını ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN