Samanyolu televizyonunun eski genel yayın yönetmenine hapis

Samanyolu televizyonunun eski genel yayın yönetmenine hapis

Kapatılan Samanyolu televizyonunun eski genel yayın yönetmeni Osman Çalık'a 'silahlı terör örgütü üyeliği' suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

FETÖ'nün kapatılan yayın organı Samanyolu televizyonunun eski genel yayın yönetmeni Osman Çalık'a 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

İstanbul Çağlayan Adliyesi, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Osman Çalık, cezaevinden SEGBİS yöntemiyle katıldı. Savunmasını yapan Osman Çalık, çocuğunun kalp hastası olduğunu ve eşinin çalışmadığını söyledi. Ailesine bakılması ve mağduriyetinin giderilmesi için tahliyesini istedi. Son sözü sorulan Çalık, cevaben “Tahliyemi istiyorum” dedi.

Mahkeme Heyeti, Osman Çalık için "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN