Şam'daki Hizbullah konvoyunu vurdular

Şam'daki Hizbullah konvoyunu vurdular

İsrail savaş uçakları, Suriye'nin başkenti Şam'a yakın Sabura bölgesinde Hizbullah'a ait olduğu ileri sürülen bir konvoyu vurdu.

İsrail Haaretz gazetesi ve Arap basınında yer alan haberlere göre, İsrail savaş uçakları, Suriye'nin başkenti Şam'a yakın Sabura bölgesinde Hizbullah'a ait olduğu ileri sürülen bir konvoyu vurdu.

Suriye devlet televizyonunda yer alan haberde de, İsrail savaş uçaklarının Lübnan hava sahasını kullanarak iki füze fırlattığı ancak saldırıda yaralı ya da ölü olmadığı belirtildi.

DAHA ÖNCE DE SURİYE ORDUSUNU VURMUŞTU

Daha önce gelen haberlerde, İsrail savaş uçaklarının Suriye ordusuna ait askeri konvoyu hedef aldığı ileri sürülmüştü.

Londra merkezli Rai El Youm gazetesi, İsrail savaş uçaklarının, Suriye Ordusu Dördüncü Taburu'na ait cephanelik ile Şam-Lübnan karayolundaki bir konvoyu vurduğu belirtildi. İsrail geçtiğimiz hafta sonu da Suriye'nin güneyindeki Golan Tepeleri'nde terör örgütü IŞİD'e ait olduğu iddia edilen bir binayı vurmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN