Samsun ve İzmir'de DEAŞ baskınları! 13 şüpheli yakalandı

Samsun ve İzmir'de DEAŞ baskınları! 13 şüpheli yakalandı

Samsun'da Irak uyruklu 8 DEAŞ şüphelisi yakalanırken, İzmir'de düzenlenen operasyonda DEAŞ'ın Türkiye sorumlusuyla bağlantılı oldukları iddiasıyla 5 kişi gözaltına alındı.

İzmir'de İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, 'Briketçi"' kod ismini kullanan ve daha önce Adana'da yakalanan DEAŞ'ın Türkiye sorumlusu Mahmut Özden ile irtibatlı olduğu tespit edilen 5 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Eş zamanlı operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Örgütün tüm üyelerinin yakalanması ve faaliyetlerinin deşifresi için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Terör örgütü üyesi Mahmut Özden, İstanbul İstihbarat ve Terörle Mücadele şube müdürlüğü ekiplerince 31 Ağustos'ta Adana'da düzenlenen operasyonda yakalanmıştı.

SAMSUN'DA DA OPERASYON

Samsun'da da İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, İlkadım ilçesinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

01-002.jpg

Operasyonda terör örgütü DEAŞ içinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen Irak uyruklu 11 şüpheliden 8'i gözaltına alındı.

02-001.jpg

Şüphelilerin ikametlerinde bulunan dijital materyale el konuldu. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN