Samsun'da 7 DEAŞ'lı daha sınır dışı edilecek

Samsun'da 7 DEAŞ'lı daha sınır dışı edilecek

Samsun'da 7 DEAŞ şüphelisi daha sınır dışı edilecek. DEAŞ'a yönelik aynı operasyonda gözaltına alınan 20 kişiden 10'u daha önce sınır dışı edilmişti.

Samsun'da İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan Irak uyruklu 20 şüpheliden 7'sinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüphelilerin, savcılık talimatıyla sınır dışı edilmesine karar verildi.

NE OLMUŞTU?

İstihbarat ve Özel Harekat Şube Müdürlüğünün desteğiyle 31 Aralık 2019'da İlkadım, Canik ve Atakum ilçelerinde belirlenen 19 adrese eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, DEAŞ üyesi oldukları öne sürülen Irak uyruklu 20 zanlı gözaltına alınmıştı.

Daha önce adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklanmış, ikisi adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, 10'u da sınır dışı edilmişti.

SAMSUN/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN