Samsunspor Ümit Özat ile yola devam edecek

Samsunspor Ümit Özat ile yola devam edecek

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Balıkesirspor maçının ardından istifa ettiğini açıklayan teknik direktör Ümit Özat ile yola devam kararı aldıklarını söyledi.

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'da yaşanan teknik adam krizi bugün son buldu. Hürriyet'in haberine göre Balıkesirspor ile dün oynanan ve 2-0'lık mağlubiyetle sonuçlanan karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa istifa ettiğini açıklayan teknik direktör Ümit Özat ile kırmızı-beyazlı yönetim bugün masaya oturdu.

"Yarın takımın başında olacak"

Başkan Erkut Tutu ve teknik direktör Ümit Özat'ın akşam saatlerinde tesislerde bir araya geldiğini söyleyen Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Üst üste gelen başarısız sonuçların ardından hocamız istifa ettiğini açıkladı. Ancak biz hocamızın istifasını kabul etmedik. Başkanımızın hocamızla yaptığı görüşmenin ardından yola devam kararı alındı. Hocamız Ümit Özat yarın yeniden takımın başında çalışmalarda yer alacak. Ben güzel günlerin bizi beklediğine inanıyorum. Yeter ki birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Başarıda bu şekilde gelecektir" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN