Sanatçıların tartışılan Hatay ziyaretine SP lideri de dahil oldu: Şeker fabrikalarına da bekleriz

Sanatçıların tartışılan Hatay ziyaretine SP lideri de dahil oldu: Şeker fabrikalarına da bekleriz

Sanatçıların Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Mehmetçiğe destek ziyaretiyle ilgili tartışmalara Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da katıldı. Karamollaoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, sanatçıları desteklediğini belirtirken ince bir mesaj verdi: Şeker fabrikalarına da bekleriz.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamolloğlu, tartışmaya sosyal medya hesabı Twitter'dan dahil oldu. SP liderinin yaptığı paylaşımlar şöyle: 

DUYARLILIĞA TEŞEKKÜR EDİYORUZ AMA...

Sanatçılarımızın, Sayın Cumhurbaşkanı’nın davetlisi olarak gittikleri Hatay sınır karakolunda sergiledikleri hassasiyet hepimizi mutlu etti. Gösterdikleri duyarlılıktan dolayı onlara teşekkür ediyoruz.

İnşallah bu güzide sanatçılarımız aynı hassasiyeti şeker fabrikaları mağdurları için de gösterirler. İşçilerimizle beraber emek türküleri söylerler.

Sanatçılarımızı; işçimizin, emekçimizin, üreticimizin yanında da görmek istiyor, kendilerini şeker fabrikalarına davet ediyoruz.

Hatay ziyaretleri, askerlerimize nasıl moral olduysa bir şeker fabrikası ziyareti de emekçilerimiz için moral kaynağı olacaktır.

Hem böylece “Külliye’nin değil, Türkiye’nin sanatçısı” olduklarını gösterme imkânını bulmuş olurlar.

Çünkü emin olun şeker fabrikaları meselesi, Türkiye’nin üretim geleceği açısından çok önemlidir.

18-04/04/aaa.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN