Sarısu Mahallesine 15 bin metrekare peyzaj

Sarısu Mahallesine 15 bin metrekare peyzaj

Konyaaltı Belediyesi, Sarısu Mahallesinde Akdeniz Bulvarına paralel uzanan tali yolda, 15 bin metrekare refüj üzerinde peyzaj düzenlemesi başlattı.

Konyaaltı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, Sarısu Mahallesinde Akdeniz Bulvarına paralel uzanan 121 Sokak üzerinde peyzaj düzenlemesi başlattı. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Batı Çevreyolu Kavşağından Tünektepe Kavşağına kadar olan refüj üzerinde 15 bin metrekare yeşil band çalışması yapacaklarını bildirdi.

20-02/05/konyaalti-belediyesi

'9 AY GİBİ KISA SÜRE İÇİNDE 17 PARK YAPTIK'

Başkan Semih Esen, “Sarısu Mahallesinde Akdeniz Bulvarına paralel uzanan 121 Sokak üzerinde 15 bin metrekare alan üzerinde peyzaj düzenlemesi başlattık. Bu alanda ilk olarak toprak tesviye çalışması yaptık. Peyzaj çalışmaları kapsamında narenciye ağaçlarının yanı sıra gerekli yerlere zeytin ağaçları diktik. Estetik bir görünüm kazanan Sokakta, çalılar da dikilerek yeşil dokuyu zenginleştirdik. Son olarak çim tohumu atılarak peyzaj düzenlemesini tamamladık. Söz konusu alan otomatik sulama sistemiyle sulanmaktadır. Böylece hem iş gücünden tasarruf ediyor, hem de su israfını önlemiş oluyoruz. Tüm bu çalışmaların neticesinde Sarısu Mahallemize 15 bin metrekare yeşil alan kazandırmış olduk.” dedi.

 

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN