Şarkıcı Linet bacaklarını sigortalattı

Şarkıcı Linet bacaklarını sigortalattı

Şarkıcı Linet katıldığı bir televizyon programında bacaklarını sigortalattığını söyledi.

Bacaklarını sigortalattığını ama sesi için cesur bir sigorta şirketi göremediğini belirten güzel şarkıcı, "Çocuk sahibi olmak istiyorum. Çocuğum olsa her saniye yanıma alırım, ben sahnelerde büyüdüm. Evlilik her şeyi bozabiliyor ama vazgeçmedim. Evlilikten sonra işler değişebiliyor. 3-4 kere evlenebilirdim ama riske girmedim, korkumdan evlenmedim. Aşk insanı aptallaştırıyor. kariyer her zaman en üst sırada" dedi.

"KIŞKANÇ DEĞİLİM" 

Linet, "Şu an yaşadığım ilişki biraz gelgitli. Ne çok sıcak ne çok soğuk, ılık. Hiç bir kadın çok fazla ilgiyi kaldırmaz. Kıskanç değilim. Bir kadının kariyeri varsa, Türk erkeğine zor geliyor. İki cambaz bir ipte olmuyor. Şu anda işime odaklandım, nasıl olsa aşk da peşimden gelir. 20 yıldır bu piyasadayım, kendimle barıştığım bir dönemdeyim. En sevdiğim şeyi yapıyorum; hem sesimi paylaşıyorum hem görüntümü" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN