Şebnem Ceceli kimdir, kaç yaşında, nereli? Yaprak Dökümü Ayşe'nin son hali şaşırttı!

Şebnem Ceceli kimdir, kaç yaşında, nereli? Yaprak Dökümü Ayşe'nin son hali şaşırttı!

Bennu Yıldırımlar'ın Instagram'da paylaştığı fotoğrafla Yaprak Dökümü dizisinin çocuk oyuncusu Şebnem Ceceli'nin son hali ortaya çıktı. Soyadından dolayı şarkıcı Mustafa Ceceli ile akraba mı olduğu merak ediliyor. İşte, Şebnem Ceceli biyografisi...

Yaprak Dökümü dizisinde evin küçük kızı Ayşe karakterini oynayan Şebnem Ceceli şimdi ne yapıyor, sosyal medyada gündem oldu. Diziden sonra eğitim hayatına devam eden genç oyuncu, hukuk fakültesini kazandı. Eski rol arkadaşı Bennu Yıldırımlar, yıllar sonra dizide kardeşini canlandıran Şebnem Ceceli ile bir araya geldi.

YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜN AYŞE'Sİ ŞEBNEM CECELİ'NİN SON HALİ

0920201557264296015.jpg
Bennu Yıldırımlar ve Şebnem Ceceli

2006 yılında ekranlara gelen Yaprak Dökümü dizisinde Ayşe'yi canlandıran Şebnem Ceceli'nin şimdiki hali, Bennu Yıldırımlar'ın Instagram paylaşımında ortaya çıktı.

5 sezon boyunca ekranlara gelen dizide Halil Ergün, Güven Hokna, Deniz Çakır, Gökçe Bahadır ile rol alan Şebnem Ceceli, uzun bir aradan sonra dizide ablasını canlandıran Bennu Yıldırımlar ile Eylül 2020'de buluştu. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Yıldırımlar, "Uzun bir aradan sonra, Yaprak Dökümü'nde en küçük kız kardeşimiz Ayşe'yi oynayan Şebnem Ceceli'yle buluştuk. O artık hukuk fakültesi öğrencisi. Gurur duydum. Yolu açık olsun" dedi.

ŞEBNEM CECELİ'NİN HAYAT HİKAYESİ

2001 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi aldı. Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan Yaprak Dökümü'nde oynadığı Ayşe rolüyle tanındı. 2006-2011 yılları arasında yayınlanan dizinin ardından sadece Algida Max ve Wings reklamlarında rol alan Şebnem Ceceli, başka bir projede yer almadı.

Eğitim hayatına ağırlık verdi ve hukuk fakültesini kazandı. Kariyerini bu alanda sürdürerek avukat olmayı planlıyor.

ÖZEL YAŞAMI

2001 doğumlu olan Şebnem Ceceli, 2021 yılı itibarıyla 20 yaşındadır ve bekardır.

Şebnem Ceceli 1.67 metre boyunda, 47 kilo ve kova burcudur.

Oyuncu Şebnem Ceceli ile şarkıcı Mustafa Ceceli akraba değildir, aralarında ailevi bir bağlantı yoktur.

ŞEBNEM CECELİ DİZİLERİ

2006-2011 Yaprak Dökümü (Ayşe Tekin)

0920201602464295088.jpg
Şebnem Ceceli

"DENİZ ÇAKIR NEŞE KAYNAĞIMDI"

Şebnem Ceceli, Kelebek'ten Elif Ünal'a verdiği röportajda hayallerini anlatmıştı. Röportajın ilgili bölümü şöyle:

* Dört kişilik bir ailenin büyük çocuğu Şebnem Ceceli. İlkokulu İncirlik Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu’nda, ortaokulu ise Doğa Koleji'nde okumuş. Setlerle ise çok küçük yaşta tanışmış...

"Kendi kendime oyunculuk yapmaya çalıştığımı ve bundan büyük bir keyif aldığımı fark eden ailem beni drama okuluna yazdırdı. 5 yaşındayken Ayla Algan'ın da eğitim verdiği okula başladım. Bir gün ajans yetkilileri geldi ve bana teklifte bulundular. Hemen arkasından Yaprak Dökümü dizisi başladı."

* İlk projesinde birbirinden usta isimlerle kamera karşısına geçme fırsatını yakalayan şanslı isimlerden Şebnem!

"Yaprak Dökümü'nden önce herhangi bir projede yer almadım. Dizinin uzun sürmesi, oyuncuların başarısı çok az kişinin yaşayabileceği büyük bir tecrübeydi benim için" diyor.

* Yaşı sebebiyle sette yaşananları çok fazla hatırlamasa da, unutmadığı bir gerçek var:

"Halil Ergün ve Deniz Çakır neşe kaynağımdı. Onlarla beraberken çok gülüyordum."

0920201603014294104.jpg
Yaprak Dökümü / 2006

"HALİL ERGÜN'Ü HER BAYRAM ARIYORUM"

* Milyonları ekrana kilitleyen final bölümü ile oyuncuların tamamının katıldığı gala gecesi Şebnem'i çok duygulandırmış...

"Gala gecesinde çok ağladım. Aradan yıllar geçti. Her bayram Halil Ergün'ü arıyorum. Onun bayramını kutluyorum. Çok sık olmasa da Deniz Çakır ile de görüşüyorum."

* Yaprak Dökümü bittiğinde farklı projelerden de teklif gelmiş Şebnem Ceceli'ye ama o kabul etmemiş.

"Eğitimime ağırlık vermem gerekiyordu. Oyunculuk yapmadım ama sanattan da kopmadım. Piyano eğitimi almaya başladım. Profesyonel olmasam da düzenli bir şekilde spor yapmaya özen gösteriyorum. Doktor olmak istiyorum. Bunun için de çok çalışıyorum. Oyunculuk ise her zaman yapmak istediğim bir iş. İkisini birlikte yapabilmek beni çok mutlu eder. Başta Halil Ergün ve tüm Yaprak Dökümü oyuncuları, Hande Doğandemir ve bir de Cem Yılmaz ile aynı projede yer almayı çok isterim."

* Şebnem Ceceli uygun bir senaryo olursa oyunculuğa geri dönebileceğini söylüyor... Yaprak Dökümü'nü ise yere göğe sığdıramıyor:

"Böyle kaliteli bir projede yer aldığım için çok mutluyum. Bana kattığı çalışma disiplini, tecrübe ve güzel anıların ömür boyu yol göstereceğine inanıyorum."

118963466-125403699279188-792685013515170263-n.jpg
Bennu Yıldırımlar ve Şebnem Ceceli

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN