7 aylık Bayram'dan acı haber: Çeyiz töreninde maganda kurşunuyla katledildi

7 aylık Bayram'dan acı haber: Çeyiz töreninde maganda kurşunuyla katledildi

Kilis'te, çeyiz töreni sırasında pompalı tüfekle havaya ateş açıldı. Maganda kurşunu 7 aylık Bayram Mert'e isabet etti. Tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybeden bebeğin annesinin de aralarında olduğu yaralı 3 kişinin tedavisinin yapıldığı belirtildi. Ateş açan şahısın ise emniyetteki işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.

Düğün, asker, çeyiz töreni derken maganda kurşunları can almaya devam ediyor. Bu kez Kilis'te 7 aylık bir bebek maganda kurşunu nedeniyle yaşamını yitirdi.

'ÇEYİZ ALMA' TÖRENİ DÜZENLEDİLER

Olay, dün öğleden sonra Namık Ünler Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Çeyiz alma nedeniyle düzenlenen eğlence sırasında A.K., pompalı tüfekle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar alanda annesi Zeliha Filik (31) yanında bebek arabasında uyuyan 7 aylık Bayram Mert Filik ile Hatice Geyyaz (11) ve kuzeni İkra Fatma Geyyaz'a (5) isabet etti.

yeni-proje-2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN