Adana'da kadın cinayeti: Anne ile kızını öldürüp kaçtı

Adana'da kadın cinayeti: Anne ile kızını öldürüp kaçtı

Adana'da, A.A. isimli kişi, ağabeyi ile dini nikahla birlikte yaşayan Hüda ve onun annesi 70 yaşındaki Naime Gün'ü tabancayla başlarından vurarak öldürdü. Polis, her yerde katil zanlısını aranıyor.

Adana'da, ağabeyi ile dini nikahla birlikte yaşayan 36 yaşındaki Hüda ve onun annesi 70 yaşındaki Naime Gün'ü tabancayla başlarından vurarak öldüren A.A.'nın yakalanması için çok sayıda adrese baskınlar yapıldı. Polis, henüz bir ize rastlamazken, A.A. her yerde aranıyor.

Adana'nın Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi'ndeki apartmanın 1'inci katındaki dairede Hüda Gün, annesi Naime Gün'ün evindeyken Hüda Gün'ün dini nikahla birlikte yaşadığı Adem A.'nın kardeşi A.A. da gitti. A.A., tabancayla Hüda Gün ile annesini öldürdükten sonra plakası sökülmüş motosiklete binerek olay yerinden kaçtı.

Anne ile kızının cansız bedenleri, Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Acı haberi alıp, olay yerine gelen Gün ailesinin yakınları ise sinir krizi geçirdi. Otopsinin ardından teslim alınan anne ile kızının cenazesi, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Çifte cinayetin ardından soruşturma başlatan polis ekipleri, kaçan A.A.'nın yakalanması için saklanabileceği çok sayıda adrese baskınlar yaptı. A.A.'dan ize henüz rastlanılmazken, polisin çalışması devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN