Ankara Valiliği, kent genelinde etkili olan sağanak yağışların akşam saatlerinden itibaren şiddetini artırmasının beklendiğini duyurdu. Cumartesi gecesine kadar sürmesi öngörülen yağışlar nedeniyle sel, su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı uyarı yapıldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi’nin son verilerini paylaşan Ankara Valiliği, kentte devam eden sağanak yağışların bugün akşam saatlerinden itibaren etkisini artıracağını bildirdi.
Yağışların 17 Ekim Cumartesi gecesine kadar aralıklarla ve yerel olarak kuvvetli şekilde devam etmesinin beklendiği belirtildi.
Valilik, kuvvetli yağışların yol açabileceği ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yağış sırasında kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.
