Ankara'da iş cinayeti! Üzerine vinç direği düşen işçi yaşamını yitirdi

Ankara'da iş cinayeti! Üzerine vinç direği düşen işçi yaşamını yitirdi

İSİG'in yayımladığı iş cinayetleri raporuna göre; 2022 yılının ilk 11 ayında en az bin 658 emekçi iş cinayetlerinde hayatını kaybetti. Son iş cinayeti haberi de Ankara'dan geldi. Bir iş yerinde vinç direği üzerine düşen işçi Hasan Berkay V., başına aldığı darbe sonucu yaşamını yitirdi.

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği (İSİG) Meclisi’nin yayımladığı iş cinayetleri raporuna göre 2022 yılının ilk 11 ayında en az bin 658 işçi, iş cinayetlerinde hayatını kaybetti.

Raporda 127 işçinin hayatını kaybettiği Kasım ayında güvencesiz çalışmanın hakim olduğu inşaat, tarım ve taşımacılık sektöründeki iş cinayetlerinde artış olduğuna dikkat çekildi.

ÜZERİNE VİNÇ DİREĞİ DEVRİLDİ

Son iş cinayeti haberi de Ankara'dan geldi. Feci olay, Kahramankazan ilçesinde yer alan Keresteciler Sanayi Sitesi'ndeki bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hasan Berkay V.’nin (50) üzerine vinç direği devrildi. Başına aldığı darbe sonucu ağır yaralanan adam olay yerinde hayatını kaybetti.

is.jpg

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN