Antalya'da 7 aylık hamile kadının şüpheli ölümü: Koluna serum takılı halde evinde ölü bulundu

Antalya'da 7 aylık hamile kadının şüpheli ölümü: Koluna serum takılı halde evinde ölü bulundu

Antalya’nın Kepez ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu öğrenilen 7 aylık hamile hemşire Esra Uğur (29), evinde kolunda serum takılı halde ölü bulundu. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından, talihsiz kadının yüksek dozda anestezik madde kullanımı nedeniyle hayatını kaybetmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında Kepez ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi 4314 Sokak'taki bir apartman dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir hastanenin acil servis departmanında görev yapan ve 7 aylık hamile olan Esra Uğur’dan bir süredir haber alamayan yakınları endişelenerek durumu yetkililere bildirdi.

Müteveffaya ulaşamayan aile bireyleri, son çare olarak Uğur’un bir süredir ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu eşi U.U.’ya ulaştı. İhbar üzerine adrese intikal eden polis ekipleri ve U.U., çilingir vasıtasıyla ikamete giriş yaptı.

OLAY YERİ BULGULARI VE İNCELEME

Daire içerisinde arama yapan ekipler, genç hemşireyi oturma odasındaki koltuk üzerinde, kolunda serum takılı ve bilinci kapalı halde buldu. Sağlık ekiplerinin olay yerinde gerçekleştirdiği ilk müdahalede, Esra Uğur’un yaşamını yitirdiği kesinleşti.

Olay yeri inceleme uzmanlarının evde yaptığı araştırmalar ve ilk tıbbi bulgular doğrultusunda; Uğur’un, mesleki bilgisi dahilinde damar yolu açarak seruma anestezik içerikli bir ilaç enjekte ettiği ve yaşamına bu şekilde son vermiş olabileceği ihtimali ağırlık kazandı. Talihsiz kadının cenazesi, ölüm nedeninin kesin olarak tespiti amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

GÖREV YAPTIĞI HASTANEDE TÖREN DÜZENLENECEK

Sabah saatlerinde adli tıp işlemleri için morga gelen anne Emine Uğur ve yakınları büyük bir yıkım yaşadı. Cenazenin teslimi sırasında gözyaşlarına boğulan ve sinir krizi geçiren acılı anne, alanda hazır bekletilen ambulansa alınarak müşahede altına alındı.

Ailesi tarafından teslim alınan Esra Uğur’un cenazesi, uzun süredir birlikte mesai tükettiği çalışma arkadaşlarından helallik alınması amacıyla ilk olarak görev yaptığı hastaneye götürüldü. Genç hemşirenin, düzenlenecek anma töreninin ardından Kurşunlu Mezarlığı’nda toprağa verileceği açıklandı.

SORUŞTURMA ÇOK YÖNLÜ DEVAM EDİYOR

Emniyet güçlerinin yaptığı ilk saha araştırmalarında, genç kadının son dönemde ciddi ekonomik sıkıntılar ve borç yükü altında olduğu, bu durumun aile içi huzursuzlukları tetiklemesi neticesinde eşiyle kısa süre önce müşterek olarak boşanma kararı aldıkları bilgisine ulaşıldı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, adli tıp raporunun çıkmasının ardından netleşecek olan trajik ölümle ilgili çok yönlü tahkikatını sürdürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN