Arzu Aygün davasında karar: Müebbet hapis cezası

Arzu Aygün davasında karar: Müebbet hapis cezası

Samsun'da Arzu Aygün'ü öldürmekten tutuklu yargılanan Muharrem Coşkun'un son duruşması görüldü. Mahkeme Muharrem Coşkun'a müebbet hapis cezası vererek tutukluluk halinin devam etmesine hükmetti.

Samsun'da 17 Aralık 2020 tarihinde evinden ayrılan ve ailesinin 24 Aralık’ta polise kayıp başvurusu yaptığı 2 çocuk annesi 35 yaşındaki Arzu Aygün'den bir daha haber alınamadı. Olayla ilgili Arzu Aygün'ün akrabası olduğu ileri sürülen 37 yaşındaki Muharrem Coşkun gözaltına alındı ve suçunu itiraf ederek kadının cansız bedeninin olduğu yeri gösterdi.

Arzu Aygün'ün cansız bedeni Terme ilçesinin Gökçeağaç mevkisinde sahil yolundaki ormanlık alanda çuval içinde çürümüş halde bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 çocuk babası Muharrem Coşkun ise Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu’ndaki sorgusunun ardından 28 Ocak’ta çıkardığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

SON DURUŞMA GÖRÜLDÜ

Tutuklu sanık Muharrem Coşkun hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Bugün görülen davanın son duruşmasına Arzu Aygün’ün babası Seyfullah Aygün, annesi Semine Aygün, kızı ile avukatı Özlem Sezgin Azal ile sanık Muharrem Coşkun ile avukatı Cihan Şahin hazır bulundu.

MÜEBBET HAPİS CEZASI

Tutuklu sanık Muharrem Coşkun son sözü sorulduğunda, "Ben Arzu’yu para için öldürmedim. Beraatimi ve tahliyemi talep ediyorum" dedi.

Mahkeme Muharrem Coşkun’u "kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırarak tutukluluk halinin devamına karar verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN