Aydın’ın Efeler ilçesi Hasanefendi Mahallesi 1908 Sokak’ta bulunan bir apartmanın beşinci katındaki dairede patlama meydana geldi.
Elde edilen bilgilere göre, evde bulunan S.Ö., oğlu B.Ö. ve oğlunun arkadaşı İ.B.K., banyodan gelen koku üzerine alana haşere ilacı sıktı. Kısa bir süre sonra banyoda henüz belirlenemeyen bir nedenle şiddetli bir patlama gerçekleşti.
Patlamanın etkisiyle banyodaki çamaşır makinesinde yangın çıktı. İhbar üzerine adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
BİR YARALININ DURUMU AĞIR
Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak soğutma çalışması yaptı. Sağlık ekipleri, patlamada yaralanan S.Ö. ve İ.B.K.’yi ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Başından yaralanan S.Ö.’nün durumunun ağır olduğu bildirildi.
Ekipler, yeni bir olumsuzluk yaşanmaması adına çevrede güvenlik önlemleri alırken, patlamanın kesin çıkış nedeninin tespiti için inceleme başlatıldı.
