Baran Doruk Şimşek olimpik barajı geçti

Baran Doruk Şimşek olimpik barajı geçti

Eskişehir Büyükşehir Spor Kulübü, 19–22 Kasım tarihlerinde Sivas’ta gerçekleştirilen Para Yüzme ve Deaf Yüzme Milli Takımlar Seçme Müsabakaları 1. Vize Yarışları’nda büyük bir gurur yaşadı. Kulübün başarılı sporcusu Baran Doruk Şimşek, sergilediği olağanüstü performansla yarışlara adeta damga vurdu.

S5 klasmanında mücadele eden Baran Doruk Şimşek, iki farklı disiplinde olimpik barajı geçerek tüm dikkatleri üzerine çekti ve büyük bir başarıya imza attı. Başarılı sporcu Şimşek, 50m kelebekte 37.39, 50m sırtüstünde 38.27 derece elde etti.

Elde ettiği bu güçlü derecelerle olimpik barajı aşmayı başaran Şimşek, hem kulübünü hem de Eskişehir’i gururlandırdı. Azmi, disiplini ve üstün performansıyla gelecek için büyük umut veren genç sporcu, Eskişehir’in adını bir kez daha ulusal arenada en üst seviyeye taşıdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN