Bir kadın cinayeti daha: 'Annenizi öldürdüm' deyip intihar etti

Bir kadın cinayeti daha: 'Annenizi öldürdüm' deyip intihar etti

İstanbul'da eşiyle kavgalı olduğu iddia edilen erkek, konuşma bahanesiyle çağırdığı kadını öldürdü. Eşini vuran şahıs çocuklarını telefonla arayarak ‘annenizi öldürdüm’ dedi, ardından kendisini de vurarak intihar etti.

Pendik'te dün akşam saatlerinde meydan gelen olayda iddiaya göre 67 yaşındaki eşi Yüksel Çiftçi'yle tartışma yaşayan 65 yaşındaki Fadime Çiftçi, oğlunun evine gitti. Bir süre sonra eşi Yüksel Çiftçi konuşma bahanesiyle Fadime Çiftçi'yi eve çağırdı. Eşinin yanına giden Fadime Çiftçi, evde eşi Yüksel Çiftçi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Eşini öldüren şahıs daha sonra çocuklarını arayarak ‘annenizi öldürdüm’ dedi. Çocuklarıyla yaptığı konuşmasını sonlandıran şahıs, aynı silahla kendisini vurdu.

Çiftin cesetleri Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

"KARI KOCANIN ARALARINA GİRMEK İSTEMEZDİK"

Ölen çiftçin komşusu Ayvaz Keklik, "Karı koca arasında her zaman kavgalılardı zaten. Kimseye zararları yoktu. Kendi kendilerine evde kavga ediyorlardı. Bu noktaya geleceklerini de kimse fark etmedi. Nasıl böyle oldu bizde anlayamadık. Yaklaşık 25 senelik tanıyorum. Biz onlarla hiç konuşmazdık. Karı kocanın aralarına girmek istemezdik. Neden kavga ettiklerini bilemiyoruz." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN